Projectes d'interiorisme Barcelona

Som una empresa especialitzada en el sector de la Reforma i el Interiorisme, situada a Premià de Mar, Maresme (Barcelona). Disposem d’un equip propi d’Arquitectura Tècnica i Interiorisme per oferir-li un tracte personalitzat i l’assessorament que necessita per dur a terme aquesta idea o projecte que té en ment amb les màximes garanties. Treballem per a vostè, adaptant i definint els espais a les seves necessitats, combinant funcionalitat i disseny, buscant sempre la millor relació qualitat-preu. A més de confeccionar el seu projecte també podem subministrar multitud d’articles per a bany, cuina, mobiliari i complements de la llar.

Reformes habitatges, locals, centres públics, comunitats, etc ... a Barcelona

En Cobama, a més oferim serveis integrals de rehabilitació a Barcelona i especialment a la zona del Maresme de locals comercials, comunitats de propietaris, escoles, hospitals, etc … Pot consultar alguns dels nostres treballs realitzats aquí.

Catàleg en línia de complements de la llar i decoració

Visiteu el nostre catàleg online on podrà trobar una gran varietat de productes d’interiorisme com mobiliari de cuina i bany, mobiliari disseny i complements per a la decoració de la llar.

Subministrem a tot Espanya i realitzem muntatge de mobiliari a tot Catalunya.

Treballem amb les millors marques

ut nec efficitur. lectus Phasellus porta. Nullam pulvinar consequat. id dolor mattis