El teu bany no t’enamora?

El teu bany ja no t’enamora? Ja no t’apassiona com el primer dia? Però … Penses que encara no és hora d’una reforma profunda o tens altres despeses més urgents? No perdis la il·lusió!

És inevitable, les modes canvien, els revestiments evolucionen i fins i tot les nostres necessitats poden ser diferents. T’has plantejat un restyling? Sí, com els fabricants de vehicles fan amb els seus vells models. És senzill, econòmic i ofereix un resultat d’allò més impactant. De nou, un amor a.

A més, ho pots fer de mica en mica: canvi els vells accessoris que ja pateixen l’ús diari, dono color amb una nova cortina o estoreta … Per què no posar una moderna mampara? També és possible, per pocs diners, col·locar un eficient tovalloler elèctric que millorarà i molt el nostre benestar cara a l’hivern que s’acosta.

Els estris de bany permeten tenir els nostres objectes d’higiene ordenats i degudament protegits. Els dissenys actuals busquen la practicitat i durabilitat amb materials resistents i vistosos com l’inoxidable o el cromat, sigui polit o raspallat. Aporten un aspecte actual, donen uniformitat i amplifiquen l’estada. Combina’ls amb una mampara també en inoxidable o alumini amb vidres securitzats en acabat transparent o l’àcid.

També tens productes desenvolupats a partir de resines que destaquen per la seva varietat de colors. Permeten combinar-los amb les cortines de la dutxa o amb una estoreta a joc. Si el teu bany és una mica anodí són la millor solució. Els colors vius et s’alegraran les primeres hores del dia, mentre et prepares per anar a la feina. També són més divertits si tens nens petits.

Les aixetes acostuma a deslluir un bany que, si ens hi fixem, no està tan malament. L’ús diari i els productes de neteja excessivament abrasius fan malbé les nostres aixetes. Potser ha arribat el moment de canviar-los. N’hi ha de tota manera, gustos i preu. Segur que trobaràs algun que s’adapti a la teva butxaca. Et permetran estalviar aigua i diners gràcies a les seves ecològics filtres que amb menor consum t’aportaran el mateix cabal i pressió. A la dutxa, les columnes termostàtiques són tot un plaer i també et permeten economitzar. L’aigua sempre al teu temperatura ideal amb tan sols girar el comandament. Adéu als bruscs contrastos. Converteix la teva dutxa diària en tot un plaer.

Si pots estirar una mica més el teu pressupost, l’ideal és canviar el mobiliari per donar un aspecte diferent i més actual. Les combinacions de moble rentamans i columna vesteixen el bany de zero. Tens disponibles des dels més minimalistes fins als que t’ofereixen una gran capacitat d’emmagatzematge, ideals per als més ordenats; d’estil modern, colonial o clàssic … Tu tries.

La rematada final pot ser un mirall elegant amb llum incorporada o no. Els més actuals inclouen il·luminació led que et donaran més llum per menys diners. La il·luminació és fonamental en un bany. És important que sigui natural i que eviti ombres molestes a l’hora de maquillar-o afaitar. Els aplics possibiliten una llum puntual i focalitzada on més la necessites.

En fi, com pots veure tens moltes opcions perquè el teu bany sigui de nou l’enveja de les teves visites i el teu racó íntim preferit. És clar, també pots demanar a un professional la reforma completa del mateix. Segur que et aportarà idees pràctiques i intel·ligents que et permetran un canvi més profund per menys diners dels que penses.

Lorem facilisis ipsum mattis nunc Nullam neque. ante. venenatis ipsum elit. accumsan