IDEES PER A APROFITAR LES ZONES DE PAS

Tots tenim espais a casa nostra que semblen restar metres, et proposarem unes quantes idees per aprofitar-los i d’aquesta manera revertir aquesta sensació.

 

Un armari serà de molta utilitat per penjar abrics, bosses, etc. si tens un passadís ample, aquesta és la millor solució. Has de deixar un pas de 80-90cm lliures. Pots portar-lo fins al sostre i revestir les portes amb miralls per guanyar amplitud, o pintar-ho del mateix color de les parets perquè passi desapercebut. Les portes corredisses ocupen menys espai, però les abatibles són mes econòmiques. Segons el fons del qual disposis, podràs vestir l’interior amb prestatges, penjadors, barra, sabater, etc …

La segona opció és la clàssica combinació moble consola amb mirall. És la solució pràctica per deixar les claus, etc. i donar-te els últims retocs abans de sortir de casa. Pel que fa al mirall, pots optar per un de gran o més petits, les dues opcions són vàlides. Podem complementar aquesta opció amb una banqueta i un sabater si disposem d’espai. Perquè l’espai sigui encara més acollidor, utilitzarem colors càlids a les parets amb diversos tons més clars al sostre, això donarà sensació de més alçada, i ho completarem amb una catifa.

Si vols afegir un toc de frescor, col·loca gerros i una safata per deixar les claus sobre la còmoda.

L’últim detall a tenir en compte, és la il·luminació. Si tenim una llarga paret nua podem col·locar il·lumina quadres, per a posteriorment col·locar una composició de fotos o quadres sota ells; o aplics. Si tenim fals sostre col·locarem downlights de led per a una il·luminació general, preferiblement de llum càlida. Si no tenim fals sostre, optarem per focus orientables de led. I finalment un llum sobre la consola.

consectetur commodo sed ultricies at non dolor. Sed odio Phasellus