Idees per a banys petits.

Quan vam prendre la decisió de reformar el nostre bany, hi ha diversos factors que hem de tenir en compte. Si disposem de poc espai, com és habitual, hi ha diversos elements que ens poden ajudar. Per exemple avui dia existeixen sanitaris compactes adossats a la paret o suspesos. Aquests últims en no arribar a terra, proporcionen una sensació d’amplitud.

També podem trobar al mercat lavabos de dimensions molt reduïdes, amb o sense armari sota.

Un altre element que ens ajudarà serà canviar la porta d’entrada per una de vidre opac, en guanyar lluminositat, vam guanyar metres. I finalment, una dutxa extraplà amb una mampara de vidre transparent.

Pel que fa als materials, hem de triar-los el més clars possible, jo aconsellaria peces ceràmiques grans en la gamma de blancs (neutres, pastís, terres …), millor si la ceràmica és rectificada, ja que d’aquesta manera tot just apreciarem les juntes . Podem donar un toc de color a la zona de dutxa amb una ceràmica de menors dimensions. Pel que fa als paviments, els d’imitació fusta, són molt actuals i ofereixen un to natural perfecte.

Si ens agrada la pintura, tan de moda en aquests darrers anys, hem inclinar-nos per la hidròfuga i col·locar un arrambador ceràmic, per protegir les zones humides d’aproximadament 110 d’altura i evitar la zona de dutxa.

libero velit, id neque. Praesent mattis at venenatis vel, ante. libero. dolor