L'equip Cobama

Som una empresa especialitzada en el sector de la Rehabilitació, Interiorisme i Manteniment que disposa d’un estudi propi d’Arquitectura Tècnica i Interiorisme per oferir-li un tracte personalitzat i l’assessorament que necessita per dur a terme aquesta idea o projecte que té en ment amb les màximes garanties. Treballem per a vostè; adaptem i definim els espais a les seves necessitats, combinem funcionalitat i disseny i sempre busquem la millor relació qualitat-preu.

nosotros

Marta Matacàs Corredor
Dissenyadora d'interiors

Llicenciada per la Middlesex University de Londres l’any 1994, ha desenvolupat nombrosos projectes d’interiorisme, definint i dissenyant tot tipus d’espais en el sector de la rehabilitació i remodelació d’habitatges, comerços, etc … proporcionant-aquests treballs una àmplia experiència en el sector del mobiliari i la decoració.

Manuel Cerezuela Bueno
Arquitecte Tècnic

Graduat a la Universitat d’Arquitectura Tècnica de Barcelona (E.U.A.T.B) en l’any 1.983, ha desenvolupat nombrosos projectes i direcció d’obres en l’àmbit de l’Arquitectura Tècnica. Així mateix, disposa d’una gran experiència tant en la revisió i diagnosi d’edificacions com en l’execució, coordinació i control de tot tipus d’obres de construcció, especialment en el sector de la rehabilitació i manteniment.

risus. libero Aliquam vulputate, adipiscing eleifend ut leo massa Donec