Paviments Ceràmics Efecte fusta: Bellesa i Resistència

L’encant d’un sòl de parquet és extraordinari, sobretot, per la seva capacitat de transmetre calidesa i confort. És una bella opció que a tots ens enamora. Però … És un paviment pràctic per al teu dia a dia? És útil per a totes les estades? És evident que la resposta a aquestes preguntes és no. Al cap ia la fi, la paraula parquet prové d’un terme francès amb el qual es descrivien els sòls de tauletes del Palau de Versalles. I segur que en 1684 el rei Lluís XIV no pensava molt en el seu manteniment.

No obstant això, els avanços tecnològics de la indústria ens aporten una solució perquè no renunciem als nostres somnis: els paviments ceràmics d’efecte fusta. Sòls resistents, duradors i que s’adapten a la perfecció a la vida actual. Visualment el teu sòl és de fusta, però les seves cures són zero.

Amb 16abr 0001

Si penses en reformar la teva llar i sempre t’havia agradat el parquet, planteja’t l’elecció dels paviments ceràmics efecte fusta. Estem convençuts que són la teva elecció més encertada i els que millor s’adapten al teu pressupost, per ajustat que aquest sigui. Et proporcionaran la funcionalitat i el disseny que et mereixes sense haver de passar per la costosa i lenta instal·lació dels terres de fusta que, a més, hauràs de envernissar o apunyalar cada pocs anys. Tens nens o mascotes? Ni ho dubtis.

Avui dia el nostre habitatge hauria de facilitar-nos la vida i els paviments ceràmics efecte fusta s’han desenvolupat per aconseguir-ho. Aporten sensació d’amplitud i d’uniformitat a les estades sense renunciar gens ni mica a l’encant i l’elegància de la fusta.

Un altre aspecte molt important que hauries de valorar és el de la toxicitat. La teva família es mereix respirar un ambient pur i natural. Desgraciadament, els terres de fusta no sempre ho aconsegueixen i menys encara els sintètics. Les cues utilitzades en la seva instal·lació, els vernissos i dissolvents amb els quals es tracten poden ser molt nocius i desprendre volátilmente durant anys. La ceràmica, per la seva banda, és natural i ecològica. I ho és tant pel seu origen, no prové de la tala, de vegades incontrolada, i perquè té una alta capacitat de regular la temperatura i la humitat de les cases. Podràs estalviar en calefacció a l’hivern i en aire condicionat a l’estiu.

El mercat t’ofereix una infinitat de propostes. Colors, mides de rajola, entramats … El difícil serà triar el que més t’agrada. El nostre proveïdor Pamesa és un clar exemple amb materials que combinen l’estètica, la practicitat i la cura mínim.

Què t’ha semblat aquest paviment ceràmic efecte fusta? Creus que el posaries a tota la casa, o bé només a les dormitoris, saló i / o passadissos?

Fes el teu somni realitat. Ara pots gaudir de la bellesa de l’efecte fusta i la funcionalitat pràctica que tant necessites.

Si encara tens dubtes, et vam mostrar alguns ambients de saló-menjador amb diferents colors perquè triïs el que més afavoreixi a la teva llar i vagi d’acord amb la teva personalitat.

Si todavía tienes dudas, te mostramos algunos ambientes de salón-comedor con distintos colores para que elijas el que más favorezca a tu hogar y vaya acorde con tu personalidad.

consectetur et, leo. felis commodo mattis tristique nec