REFORMA HABITATGE A SANT PERE – PREMIA DE DALT

Reforma parcial d’un habitatge a Premià de Dalt. L’obra va consistir en reformar la planta altell, que estava en desús i redistribuir la planta baixa per ubicar una escala d’accés i una cuina oberta. A la planta altell, es va afegir un bufó bany d’estil rústic modern utilitzant mosaic hidràulic a la zona de dutxa i porcelànic imitació fusta a la resta. Pel que fa a la planta baixa, es van eliminar tots els envans, excepte en els dormitoris i el bany principal per poder ubicar l’escala i crear un ambient diàfan entre la cuina i el saló, mantenint el mateix estil rústic modern de la planta superior, amb hidràulics, porcelànics fusta, i combinant fusta i blanc en els mobles de cuina per obtenir una major lleugeresa visual.

facilisis dictum Donec quis, venenatis Donec